Haluatko liittyä jäseneksemme?

Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa miniatyyrirakentamisesta, -keräilystä ja nukkekodeista kiinnostunut henkilö maksamalla kertasuoritteisena liittymismaksuna 5 euroa + kuluvan vuoden* jäsenmaksun 15 euroa aikuisjäsen ja 5 euroa alle 15-vuotias perheenjäsen.
Yksinään liityvä alle 15 vuotias maksaa saman kuin aikuisjäsen.
Ensimmäisenä vuonna maksun suuruus on siis 20 e/aikuisjäsen ja 10 euroa/alle 15-v perheenjäsen.

Maksut suoritetaan Päijät-Hämeen Nukkekotharrastajat ry:n tilille: Handelsbanken FI52 3131 1000 3844 57. MUISTA edottomasti kirjoittaa maksun viestiosuuteen jäsenen nimi, täydellinen osoite, puhelinnumero (mielellään matkapuhelimen) sekä sähköpostiosoite. Kännykän numero mahdollistaa tekstiviestien lähettämisen tarvittaessa ja sähköpostilla lähetetään reaaliaikaisia tietoja lehden ilmestymisen välillä tulevista tapahtumista. Osoite- ja yhteystiedot voi laittaa myös lähettämällä viestin osoitteeseen: nukkekotiharrastajat(at)phnet.fi. Korvaa (at) sähköpostiohjelmassasi @-merkillä.

HUOM!!! Saamme joka vuosi useita liittymismaksuja, joissa ei ole nimen lisäksi muita yhteystietoja. Emme pysty jäljittämään pankin kautta osoitetietoja, joten jäsenlehdet yms. yhteyden pito
ei valitettavasti tavoita tälläistä uutta jäsentä.Jäsenmaksuun sisältyy 3 kertaa vuodessa ilmestyvä 28-36 sivuinen jäsenlehti ja yksi n. 24-sivuinen teema- tai ohjenumero. Jäsenetuihin kuuluu myös alennuksia nukkekoti- ja harrastusliikkeissä. Alennukset saa esittämällä jäsenkortin tai maksutositteen. Jäsenkortti toimitetaan tami-helmikuun vaihteessa ilmestyvän jäsenlehden liitteenä. Myöhemmin vuoden aikana liittyvät saavat jäsenlehdet takautuvasti numerosta 1 lähtien. Vuotuiseen jäsenmaksuun kuuluvat numerot ovat 1-3, teemanumero.

Yhdistykseemme kuuluu noin 250 jäsentä ympäri Suomea.

Terveisin Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry:n hallitus

Liity jäseneksi nyt heti täyttämällä allaoleva kaavake.

Haluan liittyä jäseneksi Päijät-Hämeen Nukkekotitarrastajat Ry:hyn
Nimi:

Osoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Sähköpostiosoite*:

Matkapuhelinnumero*:


*Tarpeelliset tiedot, lähetämme reaaliaikaisia tiedotteita lehtien ilmestymisen väleissä ja ilmoitamme tekstiviestillä esim. sähköpostien lähetyshäiriöistä (serveripostilaatikko täynnä, tms.)

Kun liittymismaksu 5 euroa + ao. vuoden jäsenmaksu 15 euroa näkyvät tilillämme, saat kyseisen vuoden jäsenyyteen kuuluvat jo ilmestyneet jäsenlehdet + jäsenkortin postitse.