Vuoden 2023 nukkekotihaaste

Osallistu Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n nukkekotihaasteeseen:
Minilän kauppakeskus

Kokoamme jälleen suuren näyttelykokonaisuuden Lahden Kätevä-Tekevä -messuille 4.-5.11. Lahden messukeskukseen. Aiheena ovat tällä kertaa kauppapuodit, myyntikojut ja kahvilat. Löytyykö sinukin puotisi, myyntikojusi tai kahvilasi tästä kauppakeskuksesta? Ilmoittaudu heti mukaan!

Ilmoittautumisaikaa on 15.8. asti!Osallistuminen: Kutsu on avoin kaikille Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäsenille. Kutsuun voi osallistua yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa ja töitä voi olla useampikin samalta henkilöltä.
Aihe: Kauppapuoti, myyntikoju tai kahvila. Työn myyntiartikkelit ovat vapaasti valittavissa. Mittakaava enintään 1:12.
Työn maksimi mitat: korkeus 30 cm, leveys 40 cm, syvyys 30 cm (kysy tarvittaessa mitoista).
Osallistumisilmoitus: Ilmoitus haasteeseen osallistumisesta tulee tehdä 15.8.2023 mennessä sähköpostilla info(at)nukkekotiharrastajat.fi.
Esteellisyys: Työt voivat olla jo aikaisemmin tehtyjä.
Osallistumismaksu: Osallistuminen on maksutonta.
Töiden toimitus: Työt tulee toimittaa pe 3.11. mennessä Lahden messukeskukseen tai sopimuksen mukaan viimeistään 1.11. mennessä Lahteen. Sovi toimituksesta tarkemmin info(at)nukkekotiharrastajat.fi tai puh. 0400 716 276/Leea. Liitä kuljetuslaatikkoon kirjekuori, missä on tekijän/tekijöiden yhteystiedot. Kaikki esineet tulee kiinnittää tiukasti kiinni työhön.
Töiden esittely: Töistä kootaan Lahden Nukkekoti- ja Nukkemessuille 4.-5.11.23 Kätevä-Tekevä messujen yhteyteen Minilän kauppakeskus -näyttely.
Palkitseminen: Töitä ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Kaikki osallistujat saavat kunniakirjan. Yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan.
Töiden palautus: Osallistujat huolehtivat työnsä noutamisesta sunnuntaina 5.11.23 Lahden messukeskuksesta tai sen jälkeen sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Tehtävänantoon liittyviä kysymyksiä voi esittää meilillä info(at)nukkekotiharrastajat.fi.

Nyt mielikuvitus taas lentämään, sillä toivomme jälleen runsasta osallistumista. Kootaan suuri kauppakeskus kauppoineen, käytävineen ja kahviloineen!

Terveisin Hallitus