Kellari-pienoishuonekilpailu 2017
Järjestimme jäsenillemme pienoishuonekilpailun vuoden 2017 vaihteessa.
Aiheena oli KELLARI. Mittakaava 1:12 tai pienempi. Töiden maksimi koko sai olla enintään 29x20x22cm (lev. x syv. x kork.) Kaikkien töiden tuli olla tähän kilpailuun tehtyjä tai ne eivät saaneet olla osallistuneet muihin vastaaviin kilpailuihin eivätkä olleet aiemmin esillä näyttelyissä. Töille oli varattu reilut 7 kuukautta toteutusaikaa ja jättöpäivä oli 12.4.2017. Määräaikaan mennessä palautettiin 14 työtä.

Työ olivat esillä ModelExpo-messuilla 21.-23.4.17

Työt olivat yleisön äänestettävinä ModelExpo-messuilla 21.-23.4. Viikonlopun aikana 2128 henkilöä äänesti jo omia suosikkejaan. Työt ovat esillä 16.5.-9.6. Lahden Aikuiskoulutuskeskuksessa. Yleisö äänesti siellä 130 kertaa. Yhteensä ääniä annettiin mahtavat 2258 kpl!

Kellarit olivat vielä esillä Lahden Miniatyyri Markkinoilla la 10.6., jossa julkistettiin ja palkittiin kilpailun kolme parasta työtä.

Kilpailun voittivat Aila Jeskanen, Tampereelta ja Minna Mäkinen, Ylöjärveltä yhteistyönä tehdyllä Maakellarilla, 665 ääntä. Toiseksi tuli Anita Björn, Tuusula, Kellarikahvilalla, 343 ääntä ja kolmantena oli Tuula Nokkonen Myrskylästä, Rommikellari -työllä, 244 ääntä. Neljänneksi sijoittui Leea Lehelmä, Lahti, Amy´s Wine House -viinikellari, 204 ääntä ja viidentänä oli Jenni Kemppainen, Lahti, Holmer Simpsonin kellari, 163 ääntä

Muut osallistujat aakkosjärjestyksessä:

Leena Asikainen, Varkaus, Kellarikerho
Heli Asunen, Lahti, Pikkaraisten kellari
Tanja Finér, Inkeroinen, Jääkuningattaren kellri
Tuula Kemppainen, Lahti, Pyöräkellari
Marja Laurikainen, Orimattila, Luurangon pelikellari
Minna Luukkanen, Myrskylä, Welhon kellari
Katja Möttönen, Lahti, Kellarivarasto
Riitta Niemistö, Lahti, Ruokakellari
Nimimerkki Rickhard ja Marja "Myy" Laurikainen, 50-luvun rintamamiestalon kellari

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille ja äänestäjille.

Tutustu tästä töihin