Miniatyyrihaaste 2021

Kutsumme jälleen kaikkia Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäseniä osallistumaan vuoden 2021 miniatyyrihaasteeseen.
Tällä kertaa aihe on: Book Nook: Katunäkymä kirjahyllyssä


Ilmoittaudu mukaan 31.3.21 mennessä!
Taululaatikon aiheena voi olla esim. lapsuusmuisto, nuoruusmuisto, mummolamuisto eli jokin mieleenpainunut muisto paikasta tai tapahtumasta lapsuus- tai nuoruusvuosilta.


Osallistuminen: Kutsu on avoin kaikille Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäsenille. Kutsuun voi osallistua yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa ja töitä voi olla useampikin.
Aihe: Katunäkymä kirjahyllyssä. Työn takaseinään tehdään perspektiiviefekti, josta tulee vaikutelma, että katu/kuja jatkuu kulman taakse. Mittakaava enintään 1:12.
Työn maksimi mitat: Työn mitat enintään: korkeus 25 cm, leveys 12 cm, syvyys 20 cm. Tarkoituksena on rakentaa kirjahyllyyn tms. sijoitettava suorakaiteen muotoinen laatikko. Työn katto voi olla avoin. Työ tulisi mahtua kuljettavaksi pystyasentoon käännettyn A4-kopiopaperilaatikkoon tai vastaavan kokoiseen suljettavaan pahvi- tai muovilaatikkoon.
Muut vaatimukset: Työstä pitää löytyä jotenkin käytettynä: hammasväliharja, hiusdonitsi ja kananmunan kuorta. Mielellään valaistu. Työssä saa olla hahmoja.
Osallistumisilmoitus: Ilmoitus haasteeseen osallistumisesta tulee tehdä 31.3.2021 mennessä sähköpostilla info@nukkekotiharrastajat.fi.
Esteellisyys: Töiden tulee olla tähän tapahtumaan tehtyjä. Töiden rakennusvaiheita ja kuvia ei saa esitellä ennen 5.6.2021 blogeissa, facebookissa eikä instagramissa tms. foorumeissa internetissä.
Osallistumismaksu: Osallistuminen on maksutonta.
Töiden toimitus: Työt tulee toimittaa 14.4. kerhoiltaan, 24.4. kurssille tai sopimuksen mukaan viimeistään 27.4. mennessä Lahteen. Sovi toimituksesta tarkemmin info@nukkekotiharrastajat.fi tai puh. 0400 716 276/Leea. Liitä kuljetuslaatikkoon kirjekuori, missä on tekijän/tekijöiden yhteystiedot. Kaikki esineet tulee kiinnittää tiukasti kiinni työhön.
Töiden esittely: Kaikki työt tulevat toukokuun ajaksi esille myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan Lahdessa ja ovat esillä myös Lahden Miniatyyri Markkinoilla lauantaina 5.6.2021.
Palkitseminen: Töitä ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Kaikkien kutsuun osallistuvien kesken arvotaan lahjakortti tai tavarapalkinto. Kaikki osallistujat saavat kunniakirjan.
Töiden palautus: Osallistujat huolehtivat työnsä noutamisesta 5.6.2021 Lahden Miniatyyri Markkinoilta tai sen jälkeen sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Tehtävänantoon liittyviä kysymyksiä voi esittää meilillä info@nukkekotiharrastajat.fi.

Nyt mielikuvitus taas lentämään, sillä toivomme jälleen runsasta osallistumista!

Terveisin Hallitus

Googlaa ideoita: Book Nook Street Miniatures
Vinkki: Työn voi tehdä vaikka 3 litran viinipönikän pahvikuoreen:))