Miniatyyrihaaste 2020

Kutsumme jälleen kaikkia Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäseniä osallistumaan vuoden 2020 miniatyyrihaasteeseen.
Tällä kertaa aihe on: Muistojen seinätaulu: ”Ei kultainen nuoruus jää unholaan...


Ilmoittaudu mukaan 31.3.20 mennessä!
Taululaatikon aiheena voi olla esim. lapsuusmuisto, nuoruusmuisto, mummolamuisto eli jokin mieleenpainunut muisto paikasta tai tapahtumasta lapsuus- tai nuoruusvuosilta.


Osallistuminen: Kutsu on avoin kaikille Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäsenille. Vain yksi työ/osallistuja. Kutsuun voi osallistua yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa.
Aihe: Muistojen seinätaulu: Ei kultainen nuoruus jää unholaan... Mittakaava enintään 1:12.
Työn maksimi mitat: Työn mitat saavat olla noin 29 x 20 cm, laatikon syvyys max 15 cm.* Tarkoituksena on tehdä seinälle kiinnitettävä laatikko. Työn etuseinä ja katto voi olla lasia/pleksiä. Laatikon etupuolelle pitää laittaa kehykset. Taululaatikko pitää mahtua kuljettavaksi A4-kopiopaperilaatikkoon tai vastaavan kokoiseen kannelliseen pahvi- tai muovilaatikkoon (laita oma nimi laatikon pohjaan tai sisäpuolelle). Vinkki: Jos löydät kirpparilta tms. lähes mittoja vastaavan valmiin taulukehyksen, voit rakentaa laatikon sopimaan kehykseen. Hanki/tee työlle siinä tapauksessa myös mahdollisimman sopiva kuljetuslaatikko. 
Muut vaatimukset: Työstä pitää löytyä jotenkin käytettynä: keskikokoinen helmi, kolikko, silmätippapullo, pieni muovinen tai metallinen rengas ja tulitikkurasia. Työssä saa olla hahmoja.
Osallistumisilmoitus: Ilmoitus haasteeseen osallistumisesta  tulee tehdä 31.3.2020 mennessä sähköpostilla info @ nukkekotiharrastajat.fi.
Esteellisyys: Töiden tulee olla tähän tapahtumaan tehtyjä. HUOM! Töiden rakennusvaiheita ja kuvia ei saa esitellä ennen 6.6.2020 blogeissa, facebookissa eikä kuvagallerioissa tms. internetissä.
Osallistumismaksu: Osallistuminen on kaikille maksutonta.
Palkitseminen: Töitä ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Kaikkien haasteeseen osallistuvien kesken arvotaan lahjakortti tai tavarapalkinto. Kaikki osallistujat saavat kunniakirjan.  
Töiden toimitus: Työt tulee toimittaa 8.4. kerhoiltaan, 25.4. kurssille tai sopimuksen mukaan viimeistään 27.4. mennessä Lahteen. Sovi toimituksesta tarkemmin info @ nukkekotiharrastajat.fi tai puh. 0400 716 276/Leea. Liitä kuljetuslaatikkoon kirjekuori, missä on tekijän/tekijöiden yhteystiedot. Kaikki esineet tulee kiinnittää tiukasti kiinni työhön.
Töiden esittely yleisölle: Kaikki työt tulevat toukokuun ajaksi esille taitokeskus Velmaan Lahteen ja ovat esillä myös Lahden Miniatyyri Markkinoilla lauantaina 6.6.2020. Lisäksi osallistuneiden töiden kuvat laitetaan nettisivuillemme nähtäviksi kesäkuun alussa.
Töiden nouto: Osallistujat huolehtivat työnsä noutamisesta 6.6.2020 Lahden Miniatyyri Markkinoiden näyttelyn jälkeen tai sen jälkeen sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Tehtävänantoon liittyviä kysymyksiä voi esittää meilillä info @ nukkekotiharrastajat.fi.

Nyt mielikuvitus taas lentämään, sillä toivomme jälleen runsasta osallistumista!

Terveisin Hallitus