Miniatyyrihaaste 2019

Kutsumme jälleen kaikkia Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäseniä osallistumaan vuoden 2019 miniatyyrihaasteeseen.
Tällä kertaa aihe on: Sisältä ja ulkoa.

Ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä!
Yllä herätekuvana japanilaisen Yuri Munakatan toteuttama sisältä ja ulkoa -työ.
Kuva Yuri Minakata, Pinterest.


Osallistuminen: Kutsu on avoin kaikille Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäsenille. Vain yksi työ/osallistuja. Kutsuun voi osallistua yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa.
Aihe: Sisältä ja ulkoa, mittakaava enintään 1:12. Tehtävän tarkoitus on kuvata valittua aihetta ulkoa ja sisältä. Työ tulee jakaa kahteen eripuoliskoon suurin piirtein puoliksi.
Työn maksimi mitat: Työn alusta/pohjalevy saa olla kooltaan enintään n. 20 x 29 cm. Työn kokonaiskorkeus saa olla enintään 25 cm. Kaikki työn osat pitää mahtua mielellään yhteen A4-kopiopaperilaatikkoon.
Muut vaatimukset: Työstä pitää löytyä jotenkin käytettynä: hakaneula, ongenkoukku, kumilenkki, papiljotti ja lasipurkin metallikansi. Työssä saa olla hahmoja.
Töiden palautus: 10.4.2019 mennessä, osallistumisilmoitus tulee tehdä 31.3.2019 mennessä sähköpostilla info@nukkekotiharrastajat.fi.
Esteellisyys: Töiden tulee olla tähän tapahtumaan tehtyjä. HUOM! Töiden rakennusvaiheita ja kuvia ei saa esitellä ennen 8.6.2019 blogeissa, facebookissa eikä kuvagallerioissa tms. internetissä.
Osallistumismaksu: Osallistuminen on kaikille maksutonta.
Töiden toimitus: Työt toimitetaan ke 10.4.2019 kerhoiltaan Lahteen tai sopimuksen mukaan. Sovi toimituksesta tarkemmin info@nukkekotiharrastajat.fi tai puh. 0400 716 276/Leea. Liitä kuljetuslaatikkoon kirjekuori, missä on tekijän/tekijöiden yhteystiedot. Kaikki esineet tulee kiinnittää tiukasti kiinni alustalle.
Töiden esittely: Kaikki työt tulevat toukokuun ajaksi esille Lahteen (paikka avoinna) ja ovat esillä myös Lahden Miniatyyri Markkinoilla lauantaina 8.6.2019.
Palkitseminen: Tänä vuonna töitä ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Kaikkien kutsuun osallistuvien kesken arvotaan kolme lahjakortti- ja/tai tavarapalkintoa. Kaikki osallistujat saavat kunniakirjan.
Töiden nouto: Osallistujat huolehtivat työnsä noutamisesta 8.6.2019 Lahden Miniatyyri Markkinoiden näyttelyn jälkeen.
Tiedustelut: Tehtävänantoon liittyviä kysymyksiä voi esittää meilillä info(at)nukkekotiharrastajat.fi. Kutsu löytyy myös nettisivuilta www.nukkekotiharrastajat.fi

Nyt mielikuvitus taas lentämään, sillä toivomme jälleen runsasta osallistumista!

Terveisin Hallitus

Ps. Muistakaa, että asetelman ei tarvitse olla perinteinen sisällä ja ulkona, kuten herätekuvassa. Tehtävän antohan on SISÄLTÄ JA ULKOA. Miettikää mitä muuta se voisi tarkoittaa.